18 oktober - 15:30 uur

Webinar: Efficiënter verkopen

Ben jij tevreden met jouw salesproces? Zou je liever sneller verkopen en/of meer deals sluiten? Koen Stam ondersteunde salesmedewerkers om meer focus, snelheid en kwantiteit in je verkoopproces te brengen. Tijdens deze webinar neemt hij het salesproces van Teamleader onder de loep. Hoe structureert Teamleader de funnel, van lead tot klant? We behandelen concrete tips die onmiddellijk toepasbaar zijn voor jouw bedrijf.
Stuur een mailtje naar marketing@teamleader.nl als je fysiek aanwezig wilt zijn bij deze webinar of vragen hebt waarvan jij wilt dat wij dat meenemen! 

Schrijf je gratis in

In deze webinar leer je:

  • Welke verkooptechnieken je helpen om meer te verkopen en meer winst opleveren;

  • Hoe je zicht krijgt op je sales pipeline, en realistisch kan forecasten;

  • Wat een sales funnel is, en hoe je het in je voordeel kan gebruiken;

  • Hoe software je verkoopproces kan vereenvoudigen en automatiseren.

Over de presentator:
webinar speaker

Koen Stam

Tijdens zijn jeugd in Zwaanshoek, zo’n kleine plaats dat het de benaming ‘dorp’ niet eens waardig is, leerde Koen al verder kijken dan zijn neus lang is. Vol plannen voor later - een bar in Valencia of toch een B&B in Toscane? - reist hij vooralsnog door Europa voor Teamleader. Overal waar hij komt praat hij met ondernemers over ondernemen. Een gepassioneerde vent! Met zijn ondernemende visie en vier jaar ervaring bij tech start-ups een meer dan welkome collega.