Al je zakelijke activiteiten in één tool

Een éénvoudige en krachtige oplossing voor jouw sales, 100% online

  • Overzichtelijk contactbeheer
  • Offertes opstellen en verzenden
  • Sales pipeline voor opvolging van opportuniteiten
  • Overzichtelijke statistieken en targets
CRM.gif
Icons_landingpages_Custome rmanagement-.png

Beheer contacten

Beheer je klantenbestand online via de CRM module. Leg organisaties of bedrijven vast met behulp van de KVK-koppeling. Zo beheer je een overzichtelijke sales pipeline. Maak taken, calls en afspraken aan. Jouw contactpersonen filteren? Dat doe je in een handomdraai met tags en segmenten. Ook ideaal voor gerichte emailcampagnes.

Product_Flat__Image1.png
icons_landingpages_invoice create.png

Maak offertes

Prospects strikken? Hou in elke fase van het verkooptraject de vinger aan de pols: van kennismaking tot factuur. Voor elke stap volg je de vooruitgang. De offerte bezorg je snel via een e-mail vanuit Teamleader. Je klant geeft dan zijn goedkeuring online - met Cloudsign. Daar kan de klant de offerte inkijken, printen, becommentariëren en digitaal ondertekenen.

Product_Flat__Image2.png
Icons_landingpages_invoice send.png

Verzend facturen

Na aanvaarding van de offerte kan je factureren. Dit kan onmiddelijk, door de offerte om te zetten in een factuur, of na het leveren van de dienst, te factureren op basis van gewerkte uren. Bekijk welke facturen nog niet betaald werden en stel automatische herinneringen in om je facturatie te automatiseren.

Product_Flat__Image6.png

Freddy Bouw, Online Leadbox

"Zelf gebruik ik Teamleader het meest voor inzicht in sales, plus facturatie en statistieken. Mijn compagnon werkt heel veel met CRM en de Mailchimp-integratie. Eigenlijk kan je je hele workflow fijn inregelen met Teamleader."

Jurgen de Ruiter, Blast! Media

"Ons team vindt de facturatie makkelijk en overzichtelijk, en de koppeling met Exact heeft ons een enorme efficiëntiewinst opgeleverd. Ook de abonnementen zijn voor ons heel handig: we hebben er daar echt veel van."

Start jouw gratis demo!