Online CRM, projectmanagement en facturatie in één eenvoudige tool

  • Al jouw contacten op 1 centrale plek
  • Volg potentiële klanten in het salestraject
  • Verstuur en automatiseer factureren met enkele klikken
  • Talloze software-integraties (mail, agenda, boekhoudpakket,...)
CRM.gif
Icons_landingpages_Custome rmanagement-.png

Online CRM

Doei Excel, hallo online CRM! Beheer al je contacten eenvoudig en snel op één gecentraliseerde plek. Prospecten op het juiste moment opvolgen, vanaf de eerste ontmoeting tot het verzenden van de offerte en factuur. Meer inzicht in de status van ieder contact en efficiënter deals sluiten.

Product_Flat__Image1.png
Icons_landingpages_Project planning--.png

Projectmanagement

Soepel van een goed idee naar een perfect afgeleverd project. Volg de status van ieder project nauwkeurig, registreer je gewerkte uren, behaal deadlines en blijf binnen het budget. Zo verhoog je gemakkelijk de omzet! Delegeer taken en verhoog de efficiëntie van je team.

Product_Flat__Image8.png
icons_landingpages_invoice create.png

Online facturatie

Verkort de tijd die besteed wordt aan het opstellen en verzenden van facturen. Controleer de status van iedere factuur in één klik, inclusief nog te verzenden concept-facturen. Plan periodieke facturen in voor automatische verzending om betalingen sneller te ontvangen je cashflow een boost te geven.

Product_Flat__Image6.png

Freddy Bouw, Online Leadbox

"Zelf gebruik ik Teamleader het meest voor inzicht in sales, plus facturatie en statistieken. Mijn compagnon werkt heel veel met CRM en de Mailchimp-integratie. Eigenlijk kan je je hele workflow fijn inregelen met Teamleader."

Well Played

"Wil je zeker zijn dat een taak uitgevoerd wordt? Automatiseer ze dan. E-mailtemplates, standaardoffertes en begeleidende brieven vormen de basics van elk bedrijf dat mikt op kostenefficiënte, consistente communicatie. Teamleader blinkt uit op dat vlak. Het bespaart ons misschien zelfs een fulltime medewerker."

Start jouw gratis demo!